Damefrisør med sans for moden 

Vil du gerne have håret sat til en speciel anledning, kan vi som din lokale damefrisør i Skive og omegn få alle dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Hos Hair Deluxe kan vi tilbyde dig alle former for dameklip og øvrige behandlinger foretaget af en damefrisør. 

Vores salon ligger i hjertet af Skive, men vores kunder tager også turen hertil fra Stoholm og Roslev. 

Der hersker en uformel og behagelig atmosfære i vores salon med kaffe, modemagasiner og snakkeglade frisører til fri afbenyttelse.

Hvad kan din lokale damefrisør tilbyde dig:


​Vi ved, hvor vigtigt det er at blive klippet rigtigt i første omgang. Derfor vil du blive tildelt en dedikeret damefrisør, som lytter til dine specifikke ønsker og går i dybden med dig.

​Få vejledning hos din damefrisør

Vi giver altid en grundig vejledning, hvad enten det drejer sig om stil, mode eller pleje af dit hår. Vores damefrisør vil hjælpe dig med at finde frem til den klipning, der bedst matcher din personlighed og dit ansigt.

​Det vigtigste for os er at få det bedste frem i dig og dit hår, og at du kan gå glad og tilfreds fra et besøg i vores salon.

Hver enkelt damefrisør i vores salon kan altid tilbyde dig det nyeste inden for hårmoden, men vi klipper også gerne en frisure a la 20’ernes Paris eller 50’ernes New York. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi som damefrisør kan gøre med dit hår.

Undgå tidsbestilling og bliv klippet når det passer dig

Du behøver ikke bestille en tid til damefrisør hos os. Kig forbi, og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os inden for salonens åbningstider på telefon 97 52 90 55 for at høre nærmere.​

INGEN TIDSBESTILLING

Hair Deluxe ApS

Ågade 2

7800 Skive

​Søndercentret

​Tlf.: 97 52 90 55

CVR.nr. 33581734

Åbningstider:

Mandag - Fredag :   09.00 - 17.30

Lørdag :                   08.00 - 13.00

Søndag :                  Lukket

Følg Hair Deluxe på facebook

​Hair Deluxe ApS - CVR. 33581734 - Ågade 2 - 7800 Skive - Tlf. 97 52 90 55