Børnefrisør med fokus på tryghed

For et barn kan det være specielt at blive klippet af en fremmed. Det har vi som børnefrisør forståelse for, og vi sørger for, at barnet er tilpas under hele forløbet.

Hos Hair Deluxe har vi stor erfaring med børneklip. Vi udfører alle former for klipninger på børn, og vi tager også gerne imod dig og dit barn. Søger du en børnefrisør i nærheden af Stoholm eller Roslev, så kig forbi vores salon i Skive.

Nødvendigt at en børnefrisør tager sig god tid

I vores salon hersker der en rolig og afslappet atmosfære, som vil hjælpe dit barn med at finde sig godt tilpas.

Vi har haft mange børn i vores salon, og som børnefrisør ved vi, hvor vigtigt det er for dit barn, at det føler sig tryg.

​Der er ingen grund til, at en børneklipning skal ende med skrig og skrål - tværtimod er det vigtigt, at dit barn vænner sig til at gå til børnefrisør og forbinder det med noget rart.

Vi tager os ekstra god tid, når vi skal klippe dit barn, så barnet fornemmer, at der ikke hersker stress og jag. Det kræver lidt ekstra snak og afledning undervejs, men vi går gerne det skridt længere.

Ingen tidsbestilling hos din lokale frisør

Du behøver ikke at bestille tid til børnefrisør her hos os. Du kommer bare med dit barn, når det passer jer bedst, og så finder vi en plads og en tid her i vores salon.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, kan du ringe til os på telefon 97 52 90 55.

For tidsbestilling kontakt os​

Hair Deluxe ApS

Ågade 2

7800 Skive

​Søndercentret

​Tlf.: 97 52 90 55

CVR.nr. 33581734

Åbningstider:

Mandag - Fredag :   09.00 - 17.30

Lørdag :                   08.00 - 13.00

Søndag :                  Lukket

Følg Hair Deluxe på facebook

​Hair Deluxe ApS - CVR. 33581734 - Ågade 2 - 7800 Skive - Tlf. 97 52 90 55